Καλώς ήρθατε στο site μας

Τηλ: 2286082936   Κιν: 6977076993 | Ε-Mail: info@aroundtravel.gr

gr | en |

BOOK TRAVELS

 

Offer!

Amazing Tour

ΟΙΑ

1

DAYS

Η Οία είναι παραδοσιακός οικισμός της Σαντορίνης . Ονομάζεται και Απάνω Μεριά ή Ανωμεριά και οι κάτοικοι Απανωμερίτες. Βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού.

Offer!

Amazing Tour

ΦΗΡΑ

1

DAYS

Η πρωτεύουσα του νησιού, με τα εμπορικά καταστήματα μπαρ-κέντρα, παραδοσιακά σοκάκια, επίσκεψη στο μουσείο προϊστορικής Θήρας και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Επίσης, μπορείτε να θαυμάσετε την αξεπέραστη ομορφιά της Καλντέρας..

SALE

Amazing Tour

Μία από τις πιο διάσημες εκκλησίες του νησιού.

Offer!

Amazing Tour

Πολύ κοντά στα Αρχαία Ακρωτηρίου βρίσκεται η Κόκκινη Παραλία, μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, ξακουστή για το χαρακτηριστικό της χρώμα και τους βράχους από κόκκινη λάβα.

SALE

Amazing Tour

Επισκεφτείτε τον φάρο του Ακρωτηρίου σε μία τοποθεσία με θέα που κόβει την ανάσα!

Offer!

Amazing Tour

Το χωριό με την μεγαλύτερη αρχαιολογική αξία. Η έκταση του ανασκαμμένου οικισμού είναι περίπου 10 στρέμματα, κι υπολογίζεται ότι αντιπροσωπεύει μόνο το 1/10 του προϊστορικού οικισμού.


Offer!

Amazing Tour

Εδώ βρίσκεται η μεγαλύτερη παραλία του νησιού: 7 χιλιόμετρα με μαύρη άμμο.

Offer!

Amazing Tour

ΚΑΜΑΡΙ

1

DAYS

Ένα από τα ομορφότερα οργανωμένα τουριστικά μέρη του νησιού. Εκτός από την παραλία και τα μαγαζιά εδώ βρίσκεται και η Αρχαία Θήρα, που είναι πάνω σε ασβεστολιθικό βράχο.


Offer!

Amazing Tour

Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε τα πιο ωραία βραβευμένα κρασιά του νησιού, να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και να δείτε τη μαγευτική θέα του τοπίου.